E Choir

Вокално упражнение за енергизиране на виртуални срещи

30 - 45 минути
На закрито
Сътрудничество
8 - Неограничен

Описание на програмата

В E Choir може да участва малък екип, целият отдел или цялата фирма! Играта се провежда в Zoom (или друга платформа за онлайн срещи). За нея не е необходимо нищо повече от лаптоп и мобилен телефон. По време на музикалния урок участниците работят с изключен звук на устройството си, а окончателното си представяне записват на телефона, на диктофон или в WhatsApp. Така се създава обединяваща атмосфера, която помага на тези, които изпитват неудобство от пеенето на глас, да се чувстват спокойни. Кулминационният момент настъпва след самото събитие, когато на участниците се изпраща окончателната версия на музикалното произведение, в която всички гласове са прецизно миксирани от професионален продуцент. В произведението може също да се вкарат и изображения от Zoom и така да се получи споделен траен спомен от преживяването.

Резултати за развитието на екипа

Ползите от сплотяването на екипите може отдавна да са признати, но конвенционалните методи за постигане на екипна сплотеност внезапно се оказаха невъзможни за ползване. Програмата E Choir представя екипна активност за „новото нормално“. Упражнението предизвиква дистанционните участници да излязат извън ограниченията и да отпразнуват споделеното постижение. Подпомагани от професионален музикален педагог и работейки в обстановка, която не създава никаква заплаха за никого от участниците, дори и най-резервираните членове на екипа са изненадани от постигнатото за толкова кратко време. Финалното представление може също така да се използва като убедителна демонстрация за единството на екипа в началото или края на бъдеща среща на колектива.

Contact Us

remote teams

Дейност за дистанционни екипи

Тази дейност е предназначена за хора, които работят от разстояние. Вашият екип може да работи от вкъщи, в различни регионални офиси или в различни държави! Харесвате темата, но искате да се изпълни на живо или в хибриден вариант? Свържете се с нас, за да разберете как можем да персонализираме това изживяване за вашия екип.

web or app


Дистанционни тиймбилдинг програми в уеб браузър или в проложение