Escape the Mob

Интерактивна и забавна игра в Escape Room стил

1 - 2 часа
На закрито и на открито
Съревнование и сътрудничество
12 - Неограничен

Описание на програмата

Програмата Escape the Mob започва с прожектирането на загадъчно видео, което съобщава на участниците, че са обвинени за извършването на перфектния обир. Участниците са се озовали на погрешното място в погрешното време. Екипите имат ограничено време да си подготвят алиби и да си "спомнят" кога точно и къде са били в нощта на обира. А ако успеят и да отгатнат кой е откраднал диамантите, със сигурност ще се отърват от обвиненията.

Всеки отбор има набор предмети от нощта на „престъплението“, които да помогнат в мисията. Така отборите се отправят на една невероятна надпревара в разбулване на загадката и спасяване от мафията. Дигитално приложение ги насочва към „контролно-пропускателни пунктове,“ където трябва да изпълнят различни фото и видео предизвикателства и решат ребуси и загадки, които им дават отговори по пътя към крайната развръзка. Предизвикателствата включват най-интересното от escape room загадките като разгадаване на шифри, решаване на игрословици, търсене на предмети в изображения, ребуси, намиране на последователности, идентифициране на странни миризми, загадъчни звуци и още много други!

За всеки правилен отговор екипите събират точки и разгадават улики за време и местоположение, които се добавят към доказателствата за това на кое място и в кой час са били през нощта. Отборът-победител е екипът събрал най-много точки, но победата е споделено удоволствие, тъй като екипите трябва да си сътрудничат, за да изчистят името си.

Резултати за развитието на екипа

Популярни сред много хора стаите за бягство предоставят нов начин за минаване извън зоната на комфорт и предлагат нови и вълнуващи предизвикателства. Escape the Mob води до същото въодушевление, но предизвикателствата са адаптирани за целите на тиймбилдинга. Escape the Mob увлича участниците да мислят нестандартно при разгадаването на уликите, да общуват и в крайна сметка да разрешат загадката.

Програмата Escape the Mob е специално разработена, за да гарантира участието на всеки един член на екипа в решаването на ребусите, фото и видео предизвикателствата, пеене, танцуване, лимерик поезия и много други. Реалистичното преживяване в реално време при тази нова активност за корпоративен тиймбилдинг предоставя на участниците истински екшън в нова и непозната ситуация с непредвидени обстоятелства и последствия. Всяка загадка приближава участниците до развръзката, но с напредването на играта краткото време за действие увеличава напрежението. Участниците изявяват силните си страни, които се учат да реагират и мислят трезво, когато са под напрежение.

Страхотна тема. Необичайните предизвикателства в Escape the Mob насърчиха всички да си сътрудничат и да мислят нестандартно. Научихме много един за друг и се забавлявахме чудесно заедно!

Request a Quote