Escape the Maze

Динамична игра с GPS, в която решавате загадки, за да се върнете в реалността.

1 - 3 часа
На открито
Съревнование и сътрудничество
8 - Неограничен

Описание на програмата

Екипите се впускат в едно „реално“ приключение, целта на което е да се освободят от „виртуалния свят“, представен от техния таблет. Снабдени с важни инструменти и пособия, те трябва да преодолеят редица сектори на играта и да преминат през виртуални пропусквателни пунктове. Всеки сектор е умишлено създаден така, че да подложи на тест екипната динамика и способността на участниците да общуват ефективно в движение. Отборите се състезават в реална среда. Предизвикателствата се откриват с GPS навигация, като по пътя се откриват нови загадки и скрити пунктове, които ги приближават към изхода на лабиринта. Верните отговори и решения разкриват тайни алтернативни маршрути с „пряк път“ за прозорливите и „заблуждаващи отклонения“ за тези с по-малко късмет. С набор от ресурси и помощни средства, влияещи върху напредването им в играта, екипите приемат последствията от всяко свое решение.

Резултати за развитието на екипа

Escape the Maze е динамично и изключително интерактивно приключение във виртуален свят. Решаването на проблеми е само началото. Участниците трябва да си сътрудничат, да взимат решения под напрежение, да проявяват доверие и да се учат в движение. Програмата може да се проведе като състезателна игра, в която отговорността, комуникацията и управлението на времето са ключови. При желание да се подчертае ролята на сътрудничеството, отборите могат да преминават през предизвикателствата едновременно и в хода на играта да споделят наученото от успехите и провалите си чрез съобщения в мобилното приложение. И в двата случая накрая екипите трябва да работят заедно, за да се спасят.

physical distancing

Физическа Дистанция

Тази тиймбилдинг активност може да бъде пригодена така, че да се придържа към указанията за физическо дистанциране. Ние модифицираме програмата, за да избегнем материали, които се предават между участниците. Избягва се всичко, до което човек обикновено се приближава! Нашите квалифицирани фасилитатори ще насочват участниците през цялото преживяване, като гарантират, че освен спазването на протокола за социално дистанциране, всеки участник е ангажиран и се наслаждава на приятно екипно преживяване. Свържете се с нас, за да разберете как можем да персонализираме това изживяване и да спазим нужната физическа дистанция между участниците.

Related Testimonial

Служителите ни веднага с интерес се включиха в разрешаването на разнообразните загадки. Играта разви практическите им умения за ефективно общуване, екипна динамика, новаторско мислене и решаване на проблеми.

Contact Us