Go Team Wellbeing

Забавно екипно занимание фокусирано върху благополучие и здраве

30 минути - 1.5 часа
На закрито
Съревнование
4 - Неограничен

Описание на програмата

Go Wellbeing е създадена, за да подпомага менталното, физическо и емоционално здраве на хората в екипа и да допринася за отличното им представяне като екип.

Играта има 22 забавни предизвикателства. Всяко предизвикателство е свързано с важна информация за благосъстоянието на ума и тялото. Те са групирани в 4 категории: Осъзнатост и пълноценно общуване; Жизненост; Вдъхновение; Връзка с природата.

В хода на играта екипът избира една категория. Когато задачите в нея са завършени, се появява символ за потвърждение. Тук е моментът за обобщение на важните за участниците изводи, свързани със съответната тема. Последователно екипът преминава през следващите категории.

За повече динамика и свежест предизвикателства в Go Wellbeing се редуват – мисловни, творчески, физически.

На финала има премиера. Участниците виждат за първи път тяхното «Уелбиинг дърво». То е символ, който остава и след събитието.

Резултати за развитието на екипа

Няма съмнение, че екип от щастливи хора е успешният екип, с който всеки би искал да работи. Точно за това е създадена играта Go Team Wellbeing.

Тя тече леко и с ведро настроение. Екипът се разтоварва, освобождава напрежението. Решенията се взимат заедно. Участниците са стимулирани неусетно да стигнат до общи идеи как да работят по-добре заедно, като се погрижат да се чустват по-добре, по-балансирани в личен аспект и като екип.

На финала има споделяне на свежите хрумвания, прожектиране на снимки и разбира се на Дървото на уелбиинга, на което се виждат идеите на цялата група.


Contact Us