Go Team Wellbeing

Забавно екипно занимание фокусирано върху благополучие и здраве

30 минути - 1.5 часа
На закрито
Съревнование
4 - Неограничен

Описание на програмата

Go Wellbeing е създадена, за да подпомага менталното, физическо и емоционално здраве на хората в екипа и да допринася за отличното им представяне като екип.

Играта има 22 забавни предизвикателства. Всяко предизвикателство е свързано с важна информация за благосъстоянието на ума и тялото. Те са групирани в 4 категории: Осъзнатост и пълноценно общуване; Жизненост; Вдъхновение; Връзка с природата.

В хода на играта екипът избира една категория. Когато задачите в нея са завършени, се появява символ за потвърждение. Тук е моментът за обобщение на важните за участниците изводи, свързани със съответната тема. Последователно екипът преминава през следващите категории.

За повече динамика и свежест предизвикателства в Go Wellbeing се редуват – мисловни, творчески, физически.

На финала има премиера. Участниците виждат за първи път тяхното «Уелбиинг дърво». То е символ, който остава и след събитието.

Резултати за развитието на екипа

Няма съмнение, че екип от щастливи хора е успешният екип, с който всеки би искал да работи. Точно за това е създадена играта Go Team Wellbeing.

Тя тече леко и с ведро настроение. Екипът се разтоварва, освобождава напрежението. Решенията се взимат заедно. Участниците са стимулирани неусетно да стигнат до общи идеи как да работят по-добре заедно, като се погрижат да се чустват по-добре, по-балансирани в личен аспект и като екип.

На финала има споделяне на свежите хрумвания, прожектиране на снимки и разбира се на Дървото на уелбиинга, на което се виждат идеите на цялата група.


remote teams


Remote Team Activity

This activity has been designed for people who work remotely. Your team may be working from home, in different regional office locations or in different countries! Love the theme but want a face to face or hybrid solution? Get in touch to find out how we can customise this experience for your team.