Go Team Wellbeing

Забавно екипно занимание фокусирано върху благополучие и здраве

30 минути - 1.5 часа
На закрито
Съревнование
4 - Неограничен

Описание на програмата

Go Team Wellbeing е забавна ангажираща екипна дейност, специално създадена да помогне на участниците да подобрят способността си да се адаптират към честите промени и да създадат култура на непрекъснато учене на работното място.

По време на програмата участниците изпълняват забавни предизвикателства в екипите си, фокусирани върху темата за благополучие. Предизвикателствата в Go Team Wellbeing са забавни, любопитни и най-важното полезни. Задачите са специално разработени, за да се съсредоточат върху различни теми за благополучие, включително практически идеи за здравословна диета, които участниците сами генерират. Стойка и движение, свързване с природата и значението на кратките почивки през деня, които помагат за повишаване на енергийните нива. Предизвикателствата са в различни стилове, някои пасивни, някои активни и могат да бъдат създадени специално за възможностите на вашата група.

Благодарение на приложението Go Team, участниците могат да играят по екипи в офиса Ви, по време на конференция или избрано място на открито. Go Team Wellbeing се предлага и за екипи, които работят дистанционно. В нашата онлайн версия за дистанционни екипи участниците са поканени да започнат активността с QR код и ясни инструкции как да изтеглят приложението и да влязат в играта. Участниците се свързват чрез видеоконферентна връзка. Нашият фасилитатор ще бъде онлайн, за да ръководи участниците в програмата и да направи страхотен дебриф на финала.

Резултати за развитието на екипа

В момента, повече от всякога работата изисква да имаме отворено съзнание, да имаме способността да учим непрекъснато, за да се адаптираме към промените. Необходимо е непрекъснато взаимодействие, бизнес креативно мислене и интелектуална концентрация.

Емоционална интелигентност, физическо и ментално здраве, ведрост и усмихвки, грижовно отношение към заобикалящата ни природа – това са важните за всеки качества, които Програмата Go Team Wellbeing развива. Тя е създадена специално, за да допринесе за изграждането на „емоционално интелигентен офис“ и пълноценен екип. Изгражда умения за по-гладка, позитивна комуникация с колегите, спомага създаването на позитивна емоционална среда и така улеснява процеса на работа. Дава полезни идеи за бързо отпочиване и възстановяване на енергията. Помага на връзката ни с природата по приятен и забавен начин. Допринася хората да са по-уверени, спокойни, енергични. Фокусира вниманието върху факта, че ние самите сме творци на бъдещето си. И всичко това става неусетно, през забавна игра.

Request a Quote