Haka Action

Вдъхновяващо и ободряващо изживяване

10 - 20 минути
На закрито и на открито
Съревнование и сътрудничество
8 - Неограничен

Описание на програмата

Хака е могъщият боен вик на маорските войни - демонстрация на единна сила и мощ, които със сигурност ще уплашат дори и най-смелия враг. Известността на танца Хака тръгва от ръгби отбора All Blacks от Нова Зеландия, който го изпълнява преди всеки мач. Но освен като предизвикателство или боен вик, този древен свещен танц се изпълнява и при отбелязване на специални поводи и приветстване на важни гости.

Точно когато делегатите са се настанали по местата си в очакване на началото на конференцията, в залата проехтява известният боен вик от Нова Зеландия. Под ръководството на водещ, групата научава думи, значения и движения от танца Хака и след това съчетава всичко в запомнящо се колективно изпълнение.

По-големите групи делегати могат да бъдат разделени на екипи за съревнование по Хака. Кой екип е най-шумният? Кой екип показва най-голяма доза страст?
Програмата Haka Action може да се организира на закрито или на открито, по време на фирмен празник, като айсбрейкър на конференция или като част от тиймбилдинг събитие.

Резултати за развитието на екипа

Програмата Haka Action е едно чудесно средство за въвличане на всеки участник, без никой да се чувства неудобно от степента на физическата си подготвеност. При Haka Action участниците се освобождават от задръжките и отварят съзнанието си. В тази подкрепяща и споделена среда хората могат да разгърнат способностите си за творческото и емоционално изразяване. Благодарение на споделеното преживяване на Haka Action, участниците са свежи, вдъхновени, обединени и мотивирани да посрещнат новите предизвикателства.

Препоръки от клиенти

Направихме Haka - това ни вдигна на крака, енергизира ни, накара ни да се смеем и да сме усмихнати.

Roche

Contact Us