Head to Toe

Йога упражнения за тялото и духа

10 - 40 минути
На закрито и на открито
Сътрудничество
8 - Неограничен

Описание на програмата

Уникалната поредица от упражнения в Head to Toe е разработена от уважаван лекар. Тя мигновено Ви зарежда с енергия и се изпълнява лесно навсякъде. Head to Toe може да се проведе еднократно по време на конференция като изключително ефективен енърджайзър. Освен това, благодарение на своя модулен дизайн упражненията могат да се повтарят за по-кратки интервали в хода на конференцията в моменти, когато искате да тонизирате делегатите и да възвърнете вниманието им. Всеки участник получава висококачествен флипбук, който му напомня да превърне активностите в част от ежедневието си.

Резултати за развитието на екипа

Head to Toe е неангажиращо, лесно и тонизиращо занимание, което учи участниците как да се грижат за своето физическо и душевно здраве през работния ден. Инвестицията в здравето и благополучието на служителите доказано се възвръща. Когато те периодично правят упражнения за дишане и разтягане, по-ефикасно организират времето си и се справят със стреса.

Related Testimonial

We were keen to highlight how easy it is to inject a few moments of mindfulness and movement into daily life. Head to Toe has done this - the takeaway booklets are a treasured item in our office.

First National Bank

Request a Quote