Heroes of Troy - Онлайн

Изградете митичен екип на мечтите

2 - 3 часа
На закрито
Съревнование
12 - Неограничен

Описание на програмата

Онлайн версията на програмата Heroes of Troy е уеб-базирана бизнес игра, замислена за екипи, които работят дистанционно. Участниците се присъединяват към играта чрез платформа за видео-конферентна връзка. Играчите веднага се озовават в древния митологичен свят от времето точно преди прочутата Троянска война. Темата на играта е добре познатата любовна история на Парис и Хубавата Елена. Участниците придружават главните герои при бягството им в Троя. Целта е да пристигнат възможно най-бързо и с колкото може повече войници на сигурно място зад стените на Троя. Екипите осмислят и обсъждат информация, която се предоставя в стаи на малки групи. Решава се коя е печелившата стратегия, избира се най-добрият екип от герои и най-оптималният път към Троя. По време на играта обстоятелствата се променят постоянно, което изисква от притиснатите от времето отбори да прилагат бързо мислене и съвместно вземане на бързи решения.

Резултати за развитието на екипа

Heroes of Troy е забавна стратегическа игра, която изисква сътрудничество, добра комуникация, тактическо и стратегическо мислене. Водени от митологичната тема, състезателното предизвикателство и краткото време за което трябва да се справят, екипите подобряват и развиват умения, подходящи за дистанционна работа. Гъвкавото планиране е задължително.

Онлайн играта Heroes of Troy може да се използва като инструмент за обучение на дистанционно работещи екипи като след това се прави оценка на екипната работа или като изцяло забавна програма с цел създаване на контакти, социализиране и ангажиране на участниците в атмосфера на отмора.

Contact Us