Picture Perfect

Не картината е важна, а хората в нея!

1 - 2 часа
На закрито
Съревнование и сътрудничество
6 - Неограничен

Описание на програмата

Играта Picture Perfect е дистанционно тиймбилдинг преживяване, по време на което участниците се надпреварват в пресъздаването на предварително подадени снимки в собствения си дом, използвайки единствено костюмите и реквизита, с които разполагат. Крайните резултати са забавни и приятни за окото!

Участниците са разделени на екипи. Всеки екип получава една и съща задача да пресъздаде колкото се може повече от зададените снимки, за определеното време. За всяка пресъздадена фотография се присъждат точки, без значение дали е „като за снимка“. Екипите печелят точки и за креативност, чувство за хумор и внимание към детайла. На финала хората гласуват за любимата си снимка и се обявява отборът победител. По желание на клиента могат да се раздадат и награди.

Резултати за развитието на екипа

Picture Perfect е истинско екипно преживяване, което насърчава участниците да работят в екип и да си помагат взаимно с идеи и решения. Участниците проявяват творчество и се възползват от инструментите, с които разполагат по възможно най-креативния начин. Участниците трябва да разполагат с достъп до Zoom или подобна платформа и интернет връзка.

together apartОт разстояние - Хибридно - От различни локации

Тази тиймбилдинг дейност е предназначена за екипи на живо, отдалечени, хибридни и такива на различни места. Ако вашият екип работи от вкъщи, в различни регионални офиси или в различни държави, попитайте ни за отдалечената или хибридната версия на тази дейност. Свържете се, за да разберете как можем да персонализираме това изживяване за вашия екип.

Contact Us

remote teams

Дейност за дистанционни екипи

Тази дейност е предназначена за хора, които работят от разстояние. Вашият екип може да работи от вкъщи, в различни регионални офиси или в различни държави! Харесвате темата, но искате да се изпълни на живо или в хибриден вариант? Свържете се с нас, за да разберете как можем да персонализираме това изживяване за вашия екип.

web or app


Дистанционни тиймбилдинг програми в уеб браузър или в проложение