Picture Perfect

Не картината е важна, а хората в нея!

1 - 2 часа
На закрито
Съревнование и сътрудничество
6 - Неограничен

Описание на програмата

Играта Picture Perfect е дистанционно тиймбилдинг преживяване, по време на което участниците се надпреварват в пресъздаването на предварително подадени снимки в собствения си дом, използвайки единствено костюмите и реквизита, с които разполагат. Крайните резултати са забавни и приятни за окото!

Участниците са разделени на екипи. Всеки екип получава една и съща задача да пресъздаде колкото се може повече от зададените снимки, за определеното време. За всяка пресъздадена фотография се присъждат точки, без значение дали е „като за снимка“. Екипите печелят точки и за креативност, чувство за хумор и внимание към детайла. На финала хората гласуват за любимата си снимка и се обявява отборът победител. По желание на клиента могат да се раздадат и награди.

Резултати за развитието на екипа

Picture Perfect е истинско екипно преживяване, което насърчава участниците да работят в екип и да си помагат взаимно с идеи и решения. Участниците проявяват творчество и се възползват от инструментите, с които разполагат по възможно най-креативния начин. Участниците трябва да разполагат с достъп до Zoom или подобна платформа и интернет връзка.

remote teams

Дейност за дистанционни екипи

Тази дейност е предназначена за хора, които работят от разстояние. Вашият екип може да работи от вкъщи, в различни регионални офиси или в различни държави! Харесвате темата, но искате да се изпълни на живо или в хибриден вариант? Свържете се с нас, за да разберете как можем да персонализираме това изживяване за вашия екип.

web or app


Дистанционни тиймбилдинг програми в уеб браузър или в проложение