Puppet Masters

Създайте и управлявайте гигантски кукли

2 - 3.5 часа
На закрито и на открито
Сътрудничество
15 - Неограничен

Описание на програмата

Да дадете живот на купчина неодушевени предмети Ви се струва невъзможно – или пък не?

Puppet Masters предизвиква екипите да направят гигантски кукли. За да успеят в това, е необходимо да разделят поставената задача на по-малки и да постигнат това стъпка по стъпка.

В програмата Puppet Masters основните предизвикателства са две – направата на куклата и постигането на синхронни движения в екипа.

Несъмнено сте виждали 10 метрови кукли покрай футболни мачове, както и такива, преминаващи на сцената по време на Олимпиади. Puppet Masters е вашата възможност да се докоснете до творчеството и да вземете участие като накарате тези гиганти да приличат на хора.

Замислялили сте се колко действия са необходими, за да се ходи? Това изисква изключителна координация, докато премествате тежестта от единия крак на другия, включвате движенията на бедрата, корема, кръста и гърба, да се поддържа баланс. Всеки екип се превръща в „мозъчен център", контролиращ безброй движения, които трябва да се случват синхронно и координирано между всички.

Puppet Masters е многопланова отборна игра, в която всеки има ясно разбиране за ролята си в екипа.

Puppet Masters тества комуникационните умения на участниците, убеждава колко са важни синхронните действия в екипа чрез личното преживяване на всеки. Всеки участник поема контрола на различна част от гигантското тяло на марионетката и се опитва да имитира ходене, махане с ръка или даване на въздушна целувка. На финала екипите карат своята кукла да изпълнява популярен танц, който взривява публиката.

Резултати за развитието на екипа

Puppet Masters изисква всички участници да бъдат включени в стратегията и планирането на проекта, както при конструирането на куклата, така и при управлението й. За да може куклата да извършва човешки движения, играта изисква всеотдайна работа в екип и перфектна комуникация.

Препоръки от клиенти

Нещата, които научихме от Puppet Masters станаха важна метафора, която да използваме, когато трябва да наблегнем на важността от екипната работа и това хората от екипа да действат след като се обещали да свършат определено нещо.

British American Tobacco

Contact Us