Robot Revolution

Конструирайте роботи - работници и ги програмирайте да се справят с редица от предизвикателства.

1 - 3 часа
На закрито
Сътрудничество
6 - Неограничен

Описание на програмата

Всеки екип се превъплъщава в група от учени-изследователи, натоварени със създаването и програмирането на робот, който ще бъде основата за нов стандарт за COBOTS (роботи - работници, които си общуват с хората в едно общо работно помещение. За разлика от други роботи, предназначени за самостоятелна работа или с ограничени настройки). Екипите ревностно се съревновават за престижната награда ROBEL за технология.

Всеки екип влага креативност в създаването на робота си. След това го свързва чрез Bluetooth. Всеки екип избира от възможните функции на робота, с които той може да постигне нужните резултати за определено време. Екипите следват лесните 3D, 360 ° инструкции, намерени в Robot приложението, написано в Robot Revolution опътването. След което ползват менюто "Blockly", за да създадат финално робота си. Финалът е енергизиращо и весело състезание, което повдига настроението на всички участници.

Резултати за развитието на екипа

Създаването на робот е много занимателна програма, в която е наблегнато върху обучителния процес. Участниците се забавляват, влагайки голяма доза креативност.

Решението, за това, кои задачи ще изпълнява роботът, се взима на база на уменията за съвместно вземане на решения и ефективна комуникация в екипа. Управлението на многобройните задачи за създаване и програмиране на специфични ходове изисква ефективно делегиране и управление на ресурсите.

Индивидуалните силни страни на всеки участник се отличават ясно, когато всички вземат участие в това предизвикателство, в което се набляга на обучителния процес.

В тази програма е изключително важно фокусирането на вниманието върху детайлите, като в същото време не трябва да се губи представа за крайните цели на проекта.

Related Testimonial

Какво невероятно и ангажиращо занимание е Robot Revolution. Така се забавлявахме и също научихме много. Тръгнахме си с чувството, че сме експерти!

Samancor Chrome

Request a Quote