The Discovery Challenge

Приключение, в което преоткривате света около вас.

1 - 8 часа
На открито
Съревнование
10 - Неограничен

Описание на програмата

Discovery Challenge отвежда екипите на вълнуващо и предизвикателно пътешествие, което среща сателитните технологии с приключенския дух на историята, мистерията и очарователните места. Специално замислена за големи градове, играта изисква от екипите да обиколят серия от точки като се водят от GPS устройства или „колело на късмета“. Екипите разкриват местоположението на крайната дестинация, където се сравняват резултатите и приключенията. Играта е вдъхновяващо средство да ангажирате всеки член на Вашата организация да работи с останалите максимално ефективно. Участниците остават с уникален спомен за едно невероятно споделено преживяване.

Резултати за развитието на екипа

Предизвикателството Discovery Challenge създава силен екипен дух, готовност за съревноваване, но и за забавление. Програмата превръща всеки един участник в истински Индиана Джоунс и кара хората да си взаимодействат по нетрадиционен начин като оставя уникален спомен за едно невероятно споделено преживяване.

Посланията на вашата конференция или нов продукт могат лесно да се интегрират в рамките на предизвикателствата на Discovery Challenge. Участниците придобиват знания, като същевременно се забавляват заедно.

Препоръки от клиенти

Discovery Challenge беше уникален начин да обединим хората да работят заедно в екип, докато откриват интересни исторически и културни факти за мястото на нашата конференция.

GSK

Contact Us