Toy Factory

Създайте играчки за деца в неравностойно положение

2 - 3 часа
На закрито
Сътрудничество
10 - Неограничен

Описание на програмата

Вижте как колегите Ви се обединяват в изпълнението на поредица от задачи и посвещават таланта си на това да изработят играчки за деца в неравностойно положение.

Без значение дали се провежда по време на конференция или на работното място, Toy Factory е гъвкав, нов тиймбилдинг подход, който насърчава желанието да се помага.

Предизвикателството пред отборите е от смесица причудливи дървени части да свържат отделни компоненти и да направят множество висококачествени детски играчки. В процеса им помагат триизмерни планове на модели с разнообразен дизайн.

За успеха в Toy Factory е важна не само качествената изработка, но и бързината. Екипите трябва да работят в синхрон, за да спазят крайния срок.

В етапа на планиране групата определя предназначението на частите, организира начина на работа, разпределя индивидуалните отговорности и сформира производствена линия. Щом се провери качеството на играчките, следва тяхното креативно украсяване, например с цветовете или бранда на компанията.

Втората фаза изисква нестандартно мислене, защото отборите трябва да създадат интересни и образователни игри с новите играчки. Забавният, непринуден финал дава възможност на всеки екип да се изяви и да покаже уникални занимания, в които да демонстрира високата стойност на своите играчки.

Всички играчки и игри се даряват на местна благотворителна фондация, училище или детски дом.

Резултати за развитието на екипа

В Toy Factory създавате ефективни производствени линии и системи за качествен контрол, за да постигнете удовлетворението на потребителите в реална ситуация. Не просто навлизате в света на работа с клиенти, но играчките, които изработвате, влияят пряко на Вашите крайни потребители – децата в нужда.

Идеи за корпоративна социална отговорност

Играта Toy Factory е специално създадено с благотворителна цел. За да видите как и други програми могат да се използват в контекста на корпоративната социална отговорност, моля посетете нашата страница за КСО от бутона по-долу и разгледайте изброените тиймбилдинг активности.

Related Testimonial

Благодарим Ви, че ни предложихте Toy Factory. Не само научихме повече за това как да работим заедно и да подобрим отношението си към клиентите, но и накрая се чувствахме удовлетворени, че сме дарили усмивки на деца в нужда. Невероятно преживяване за целия ни екип.

WWT

Request a Quote