Win It In A Minute

Състезание с много и кратки предизвикателства

30 минути - 2 часа
На закрито и на открито
Съревнование
10 - Неограничен

Описание на програмата

Вдъхновена от телевизионните игри, програмата Win It In A Minute е изпълнена с вълнение и моменти на мъчително очакване, докато екипите се борят с разнообразните и чудати 60-секундни предизвикателства.

Докато водещите обясняват всяко предизвикателство, екипите се консултират и избират кой член ще се справи най-добре със съответното задание. Предизвикателствата са забавни и увлекателни, а отвореният формат гарантира, че всеки е окуражен да вземе участие, но хората се чувстват спокойни от липсата на натиск върху тях да заемат централно място.

Програмата предлага голяма доза забавление, но едновременно с това подобрява уменията за общуване и изработване на екипна стратегия.

През цялото време, докато играта тече, водещите актуализират точките на отборите, така че всеки научава в реално време какво е постигнал. Предлагат се допълнителни предизвикателства и бонус активности, благодарение на които екипите могат да подобрят представянето си. Енергията остава на високи обороти до самия финал.

Резултати за развитието на екипа

Win It in a Minute е увлекателна игра, изпълнена с енергия и много забавление. Освен това носи ползи за комуникативните умения и развитието на екипна стратегия. Доказано повдига духа на участниците, тъй като те се опознават по естествен начин и извън обичайната работна среда. Предизвикателствата са забавни и интересни, а благодарение на отворения формат, всеки е насърчен да участва.

Препоръки от клиенти

Win it in a Minute е невероятно забавна игра за целия екип. Всички бяхме в еуфория от това страхотно, незабравимо, споделено преживяване, което повдигна духа ни.

Bupa

Contact Us