team building christmas ideas

Коледни тиймбилдинг идеи

Публикувано на 28.11.2016 г. от Mark Davenport

Еха, отново ли наближи Коледа? Ако търсите идеи за празничен тиймбилдинг, с който да направите събирането за края на годината по-целенасочено и смислено, разгледайте тези активности, които са не само забавни и приятни, но и насърчават създаването на контакти, благополучието и ангажираността.

Flat Out Sleigh Ride

Искате интелигентно, иновативно и силно интерактивно тиймбилдинг преживяване за тазгодишното коледно парти? Flat Out Sleigh Ride е невероятно забавна празнична игра, която ще провокира най-доброто от екипа Ви. Всеки отбор с общи усилия превръща картонени плоскости в идеално конструирана шейна, теглена от човешки елени. След като излъчи свой собствен Дядо Коледа, динамичното предизвикателство завършва с пряко единоборство на дегизираните с костюми участници.

Catalyst предлага още много креативни решения, идеални за коледни партита и празнични събития.

Essence of Excellence

Добавете класа с Essence of Excellence – подходящо за всички занимание, в което използвате обонянието си и създавате свои собствени парфюми.

Boomtime

Повишете енергията след вечеря с Boomtime – завладяваща и щура музикална игра с интерактивни екранни графики, в която всички ще се забавляват от сърце.

Whiskey Wisdom

Отпуснете се и изпробвайте дедуктивното мислене на екипа си с Whiskey Wisdom – нова, информативна игра за разчупване на леда, която тренира вкуса и провокира разговори.

Mark Davenport

Ръководител Бизнес развитие

Открива потенциални нови партньори и подпомага присъединяването им към мрежата на Catalyst Global.

Всички статии

Препоръчваме Ви да прочетете