Animate

Създайте анимационен филм

2 - 4 часа
На закрито
Съревнование и сътрудничество
10 - 100

Описание на програмата

Знаете ли какво е "Стоп моушън анимация"? Това е метод, при който поредица движения на обект се поставят в отделни кадри. При показването им един след друг, кадрите създават илюзията за движение.

Animate е забавна творческа тиймбилдинг програма, базирана на технологията на "Стоп моушън анимацията".

Екипите трябва да създадат собствен филм на дадена тема по тази технология. Темите могат да бъдат избрани според екипа, проекта или дейността на компанията.

Animate започва със задача, в която екипите създават собствен сториборд на крайния продукт на анимацията. След това, работейки в анимационно студио, правят дигитален запис на движението на обектите в серия малки последователни стъпки. След като завършат снимките, отборите гледат как историята им оживява на фона на аплодисменти и весела шумотевица.

В Animate има роля за всеки. Както биха потвърдили филмовите режисьори, комуникацията, планирането и координацията са основните елементи на правенето на филми – чудесни умения, на които да наблегнете в екипа!

По един забавен и провокативен начин Animate помага да оживеят бизнес целите, представянето на нови продукти и ключови послания. Темата задава рамката, но възможностите за историята, която да се разкаже, и посланията в нея, са ограничени единствено от въображението на всеки екип. Както е казал Франк Капра:

„В киното няма правила, а само грехове. Смъртният грях там се нарича скука.“

Резултати за развитието на екипа

В преживяването Animate всеки има собствена роля. Както ще потвърди всеки филмов режисьор, комуникацията, планирането и координацията са основни елементи в процеса на заснемане на филм. В Animate вашите служители ще подобрят тези ключови умения.

Програмата Animate помага за представянето на бизнес цели, нови продукти или ключови послания по жив, забавен и провокиращ начин. Заглавието на филма задава рамката, но възможностите за създаване на сценарий и реплики са безкрайни и зависят само от въображението на участниците. Както е казал Франк Капра:

„В кино индустрията няма правила. Има само грехове. А най-големият смъртен грях е скуката.“

Препоръки от клиенти

Едно голямо Благодаря на Вас и Вашия екип, за това че направихте The Big Picture наистина изключителна. Мисля, че участниците си тръгнаха с много добро впечатление за Investec и нашата "изключителност". Както казах и вчера, вие разбирате Investec толкова добре, а страстта и енергията Ви са поразителни. Благодаря, че изпратихте снимките - вече ги разпратихме на участниците. С нетърпение очакваме да работим съвместно отново.

Investec Bank

Contact Us