Bookworx

Сглобете рафт за книги и след това го дарете

2 - 4 часа
На закрито и на открито
Съревнование и сътрудничество
6 - Неограничен

Описание на програмата

Екипно предизвикателство, в което ролите са разпределени и всички се заемат с проектирането и сглобяването на рафтове за книги. Част от хората отговарят за сглобяването, а други превръщат лавиците в изящни произведения на изкуството. Техниките за декориране са различни - рисуване, декупаж, апликации. Когато рафтовете са готови, всеки екип прави кратко представяне и подготвя послание към получателите на мебелите. След това рафтовете се даряват на местна организация за хора в нужда.

Резултати за развитието на екипа

Програмата BookWorx показва на участниците как всички ние можем да правим обикновени, но значими неща, с които да се подпомогнат общности в нужда. В случая - да се насърчи четенето на книги – важна съставка на успеха на децата, които живеят в неравностойни условия. Можете да съберете и да добавите книги към дарението. Някои фирми създават трайни взаимоотношения и ангажират служителите си, като периодично подновяват книгите и контактуват с децата.

Related Testimonial

Умишлено избрахме тази програма, за да наблегнем върху радостта от това да правиш добро. И тъй като резултатът беше осезаем, участниците се радваха да вършат нещо необичайно. Чувстваха се истински доволни от това, че усилията им са за добра кауза.

NALCO

Request a Quote