Chain Reaction - Онлайн

Участниците работят от разстояние, за да създадат виртуална верижна реакция.

1 - 3 часа
На закрито
Сътрудничество
4 - Неограничен

Описание на програмата

Виртуални екипи създават машина в стил Рубе Голдбърг, която се състои от поредица забавно свързани измишльотини, направени от обикновени домакински предмети. Преди събитието, участниците получават предварителни инструкции и списък с предмети, които да съберат от дома си. В деня участниците се присъединяват към дейността чрез онлайн конферентен инструмент и гледат вдъхновяващо видео за обучение, за да им хрумнат творчески решения. Хората показват на групата предметите, които са събрали. Екипът обсъжда как всеки елемент може да бъде използван и разработва общ план. Участниците построяват своите прости машини. После тестват и нанасят корекции като обсъждат с другите в екипа, за да намерят възможни иновативни опции или конструктивни решения. Накрая, когато всички са готови, първото изобретение се изстрелва, след това следващото, докато стигне до крайната конструкция!

Резултати за развитието на екипа

Chain Reaction - Онлайн е специално разработена да ангажира и свързва екипи, които работят от разстояние. Изискват се креативно мислене, изобретателност и находчивост, за да създадат изобретения с истински "уау" ефект. Геймификацията е дълготраен начин за усилване на значението на планирането на действията, както и на доказване на концепции. Тъй като участниците трябва да работят практически заедно, за да свържат конструкциите си, сътрудничеството и ефективната комуникация преборват силозния манталитет. Крайният резултат създава траен спомен от забавно споделено преживяване.

Remote Team Activity

Дейности за дистанционни екипи

Ако екипът Ви не се намира в един град или на едно физическо място, опитайте виртуалната версия на програмата. Това е страхотен начин да ангажирате, мотивирате и да свържете хора, които работят дистанционно. През видеоконференция нашите опитни тиймбилдинг фасилитатори ще преведат екипа Ви през приятно преживяване. Свържете се с нас, за да Ви предложим виртуална дейност специално за нуждите на Вашия екип.

Request a Quote