CSI La Hacienda

Мистериозна 3D ,,кой го направи" игра

1.5 - 2 часа
На закрито и на открито
Съревнование и сътрудничество
4 - Неограничен

Описание на програмата

CSI La Hacienda е поглъщаща 360-градусова тийм билдинг игра, в която екипите подобряват дедуктивните си разсъждения и съвместното вземане на решения. Отборите си сътрудничат лице в лице, в опит да разрешат мистерията около смъртта на Роберто Гонзалес в Хасиендата му. С помощта на отлично заредено детективско куфарче, живи доказателства и полезна уеб-базирана 360-градусова платформа за виртуални обиколки, екипите изследват имението, търсейки да разкрият мистерията в Хасиендата на семейство Гонзалес.

Приложението на играта задава на отборите въпроси и предизвикателства. Участниците въвеждат отговорите в приложението. Решенията им отключват подсказки, които да им помогнат да разрешат мистерията. Движейки се през различните стаи на къщата, те намират предмети, които да ги улеснят в разбулването на мистерията. Докато играта им се развива, екипите използват дедуктивни разсъждения и търсят екипния консенсус, за да елиминират заподозрените. Отборът, който най-бързо отговори точно на загадките и предизвикателствата, ще открие истината и в крайна сметка ще спечели.Резултати за развитието на екипа

Участниците в CSI La Hacienda залагат на задълбочено наблюдение, за да придобият информация. Използвайки ефективна комуникация, те предават своите открития на екипа. Критичното мислене и разсъждения ще помогнат на отборите да анализират и интерпретират фактите. За да постигнат консенсус, те трябва да използват дедуктивни разсъждения и да дебатират, докато маневрират между индивидуалните интерпретации и противоречиви мнения. Под натиска на времето екипите, които разрешават мистерията, ще използват различно мислене при съвместното вземане на решения. Тази игра предизвиква и развива доверието и единството в отбора.

Contact Us