CSI La Hacienda - Онлайн

Заплетена 3D криминална загадка

1 - 1.5 часа
На закрито
Съревнование и сътрудничество
4 - Неограничен

Описание на програмата

Екипите се опитват да разгадаят мистерията на смъртта на Енрике Гонзалес, настъпила в хасиендата на героя. Използвайки уеб-базирана 3D виртуална платформа, екипите претърсват хасиендата в търсене на улики. В хода на играта приложението изправя екипите пред различни загадки и предизвикателства. Участниците въвеждат отговорите си в приложението и така откриват улики, които им помагат да разгадаят мистерията. Докато се придвижат из всяка стая на 3D хасиендата, участниците намират предмети, които също им помагат в разследването. В хода на разследването екипите използват дедуктивно мислене и умения за постигане консенсус за елиминиране на заподозрените. Екипът, който отговори най-бързо на загадките и предизвикателствата, ще разреши случая и накрая ще бъде победител.

Резултати за развитието на екипа

В CSI La Hacienda участниците прибягват до уменията си за наблюдение, за да се сдобият с търсената информация. Използвайки ефективна комуникация, те предават своите открития на екипа. Уменията за критично мислене помагат на екипите да анализират и тълкуват фактите. За да стигнат до консенсус, екипите трябва да намират верния път между различните тълкувания и противоречиви мнения. CSI La Hacienda предизвиква и развива доверието и единството на екипа.

Related Testimonial

Нашият опит с тиймбилдинга La Hacienda беше абсолютно страхотен! Никой не би могъл да очаква нещо подобно и след играта получих многот благодарности за организацията на събитието.

Contact Us