Flat Out Aviator

Екипите конструират и навигират самолети

2 - 3 часа
На закрито и на открито
Съревнование и сътрудничество
16 - Неограничен

Описание на програмата

Използвайки подробни описания и наръч от материали, екипите конструират самолет в реални размери 1:4 Когато самолетите са готови, екипите ги декорират със специални стикери. Тогава екипите формулират стратегия за успешно управление на самолета, като заедно решават какви роли и отговорности ще поеме всеки човек в екипа. По време на състезанието екипите подреждат самолетите си на пистата. Точно като Red Bull Air Race, отборите трябва да съчетават скорост, прецизност и умение, за да управляват препятствията в рекордно кратко време. Най-бързият отбор печели!

Резултати за развитието на екипа

Работата в екип, изобретателността и отличните комуникационни умения са необходими, за да се превърне наръчът от материали в самолет. При конструирането на самолета знанието за крайната цел е ключово. Разпределението на задачите на под-екипите и ефективната екипна комуникация с ясно разбиране за това как компонентите на един под-екип се вписват в тези на другия и на цялостния проект, ще доведат до добре конструиран самолет. Ефективното стратегическо планиране, точното разпределение на ролита и ефективната работа в екип ще доведат до успех във въздушната надпревара!

Препоръки от клиенти

Участниците се насладиха на прекрасно и запомнящо се събитие , което наистина е велико и уникално занимание, която никога преди не са изпитвали. Опитите да създадете нещо съвсем ново вдъхновява тяхната креативност, много забавно в тези 3 часа. Нищо не е невъзможно!

Исак Лоу, Ритейл Мениджър
IWC Schaffhausen

Contact Us