Flat Out Chariot Challenge

Екипите конструират състезателни колесници

1 - 2 часа
На закрито и на открито
Съревнование
20 - Неограничен

Описание на програмата

Flat Out — Chariot Challenge е тест на уменията за общуване, взаимодействие и креативността на участниците. Екипите трябва да построят римска или тракийска колесница в реален размер, като се състезават с времето и с другите участници. Всеки екип разполага с конструкционни планове. Целта е от предоставените изходни материали да се направи истинско състезателно возило от картон – силата на машината и човека в едно хармонично цяло. Играта завършва със състезание за скорост и умения или гладиаторски парад с атмосфера, която достойно съперничи на арената Циркус Максимус в Рим. Едно забавно преживяване, което показва най-доброто у участниците и насърчава изобретателността, сътрудничеството и добронамерения състезателен дух.

Резултати за развитието на екипа

Chariot Challenge тества уменията за общуване, сътрудничество и креативност при изграждането на най-добрата колесница в състезание с часовника и другите отбори. Екипите трябва да планират внимателно и да работят сплотено, за да постигнат успешно целта си. Междувременно се изправят и пред допълнителни предизвикателства и задачи, преди да приключат със строежа. Chariot Challenge провокира изобретателността и е невероятно забавно, споделено преживяване, чиято полза ще усещате и дълго след края на играта.

Участниците много се забавляваха. Те подобриха екипната работа, комуникацията помежду си, конкурентното предимство и креативното мислене без дори да го осъзнават, докато след това не анализирахме играта и не приложихме наученото на работното място.

Sanofi-Aventis

Request a Quote