Haunted House

Избягайте от виртуалната къща на призрачно забавление

1.5 - 2 часа
На закрито
Съревнование и сътрудничество
4 - Неограничен

Описание на програмата

Пада нощ. Пътеката, по която вървите е в гъста гора. В далечината се вижда сиянието на къща. Зловеща хипнотична музика се носи от мазето в небесата. Когато се приближавате, портата се отваря и изскърцва, като ви привлича вътре. Вашата група прекрачва прага и вратата се затваря. Вие сте в капан вътре. Откривате, че някой от вашия екип може да общува с мъртвите. Това е Общуващия с Духове на вашия екип, който е прокълнат с три отвратителни мисии от призраците и злите духове на всяка стая. Мига свещ. Часовникът тиктака. Бъдете смели и разгледайте всяка стая, като търсите уликите, които ще насочат вашия Общуващ с Духове към разрешаването на загадките. Така той ще освободи всички вас в съседната стая и в крайна сметка живите ще избягат заедно от Призрачната къща!

Резултати за развитието на екипа

Haunted House е специално създадена програма за развиетие на смелост в екипите. Всички играят заедно като оценяват и отпразнуват добрите идеи на колегите си. Изслушват се и са проактивни в дискусията за най-добро решение. Докато доверието в екипа се изгражда, участниците се научават да отхвърлят страха от провал, да се осмеляват да говорят и да предават своите идеи с яснота. Чрез доверие, самоувереност и смелост екипите откриват успехите, които могат да допринесат за общата цел.

Когато вълнението и безпокойството влязат в сила, практичността и логичното мислене могат да се изкривят. Екипите, които се държат хладнокръвно, ще могат да мислят рационално под натиск и да използват заедно умения за решаване на проблеми.

Пристрастяващите и забавни предизвикателства в стил "ескейп стая" и увлекателната тема внасят нова перспектива в екипната работа. Това е шансът на участниците да се ангажират със своите съотборници по нов и неформален начин, като разглеждат работата в екип от нова гледна точка.

Чрез геймификация на критични моменти в екипната работа, Haunted Hause ще се превърне в запомнящо се споделено преживяване за вашия екип, което ще има позитивен ефект дълго след играта.

remote teams

Дейност за дистанционни екипи

Тази дейност е предназначена за хора, които работят от разстояние. Вашият екип може да работи от вкъщи, в различни регионални офиси или в различни държави! Харесвате темата, но искате да се изпълни на живо или в хибриден вариант? Свържете се с нас, за да разберете как можем да персонализираме това изживяване за вашия екип.

web or app


Дистанционни тиймбилдинг програми в уеб браузър или в проложение

Related Testimonial

Играта Haunted House беше забавна и ни хареса. Като цяло това беше много хубав дистанционен тиймбилдинг.