Haunted House

Избягайте от виртуалната къща на призрачно забавление

1.5 - 2 часа
На закрито
Съревнование и сътрудничество
4 - Неограничен

Описание на програмата

Пада нощ. Пътеката, по която вървите е в гъста гора. В далечината се вижда сиянието на къща. Зловеща хипнотична музика се носи от мазето в небесата. Когато се приближавате, портата се отваря и изскърцва, като ви привлича вътре. Вашата група прекрачва прага и вратата се затваря. Вие сте в капан вътре. Откривате, че някой от вашия екип може да общува с мъртвите. Това е Общуващия с Духове на вашия екип, който е прокълнат с три отвратителни мисии от призраците и злите духове на всяка стая. Мига свещ. Часовникът тиктака. Бъдете смели и разгледайте всяка стая, като търсите уликите, които ще насочат вашия Общуващ с Духове към разрешаването на загадките. Така той ще освободи всички вас в съседната стая и в крайна сметка живите ще избягат заедно от Призрачната къща!

Резултати за развитието на екипа

Haunted House е специално създадена програма за развиетие на смелост в екипите. Всички играят заедно като оценяват и отпразнуват добрите идеи на колегите си. Изслушват се и са проактивни в дискусията за най-добро решение. Докато доверието в екипа се изгражда, участниците се научават да отхвърлят страха от провал, да се осмеляват да говорят и да предават своите идеи с яснота. Чрез доверие, самоувереност и смелост екипите откриват успехите, които могат да допринесат за общата цел.

Когато вълнението и безпокойството влязат в сила, практичността и логичното мислене могат да се изкривят. Екипите, които се държат хладнокръвно, ще могат да мислят рационално под натиск и да използват заедно умения за решаване на проблеми.

Пристрастяващите и забавни предизвикателства в стил "ескейп стая" и увлекателната тема внасят нова перспектива в екипната работа. Това е шансът на участниците да се ангажират със своите съотборници по нов и неформален начин, като разглеждат работата в екип от нова гледна точка.

Чрез геймификация на критични моменти в екипната работа, Haunted Hause ще се превърне в запомнящо се споделено преживяване за вашия екип, което ще има позитивен ефект дълго след играта.

remote teams


Remote Team Activity

This activity has been designed for people who work remotely. Your team may be working from home, in different regional office locations or in different countries! Love the theme but want a face to face or hybrid solution? Get in touch to find out how we can customise this experience for your team.

Related Testimonial

Бихме искали да изкажем ГОЛЯМАТА СИ БЛАГОДАРНОСТ, че направихте виртуалното ни събитие толкова специално. Беше забавно, лесно за игра, с положителна атмосфера и с много сътрудничество! Обратната връзка , която получихме говори най-добре: "Беше супер забавно", "Това беше много по-добро от всички виртуални игри, които сме правили". Оценката по точкова система беше 9.5 от 10 възможни.

Contact Us