Hole in One

Голф турнир с благотворителна цел

1.5 - 2 часа
На закрито
Съревнование и сътрудничество
18 - Неограничен

Описание на програмата

Голфът винаги е бил популярен начин за създаване на бизнес контакти, независимо дали на феъруея или в конферентната зала. Ние Ви предлагаме забавна и завладяваща мини версия на този знаменит спорт, в която всички участват по значим начин.

В Hole in One участниците се разделят на отбори и с предоставените материали трябва да измислят и построят интересно мини голф игрище, на което накрая ще изиграят оспорван и весел турнир. Предизвикателството се състои в това, че всяка дупка трябва да е забавна, сложна и с различна концепция. Всеки екип прави и свой собствен патър, с който на крайното състезание отиграва дупките и отбелязва точки.

Резултати за развитието на екипа

Hole In One е енергична игра, в която всеки участва по най-различни начини – от отговора на сложни въпроси, творческия дизайн и строежа на игрището, до ударите на грийна. Дава се воля на креативността и изобретателността. За успешния дизайн са необходими общуване и умения за управление на проекти. Екипите се забавляват и чувстват удовлетворение от благотворителната си дейност.

Идеи за корпоративна социална отговорност

След тиймбилдинг събитието храната се дарява на избрана от Вас местна благотворителна организация. Участниците могат сами да донесат пакетирани хранителни продукти за играта или такива да се закупят според предварително определен за целта бюджет.

Препоръки от клиенти

Всички се забавляваха, докато създаваха своето голф игрище, и накрая се чувстваха прекрасно, защото направиха едно добро дело заедно.

Cisco International

Contact Us