Mexican Railway

Мексиканска вълна по релси

30 минути - 1 час
На закрито и на открито
Сътрудничество
10 - Неограничен

Описание на програмата

Понякога най-обикновените неща са най-въздействащите.

Mexican Railway е невероятна игра за разчупване на леда, която трансформира съвместното усилие на всички в енергично състезание по сръчност. Екипите строят железопътна система и се подпомагат взаимно. Ключовите фактори за успеха са доброто управление на времето, находчивостта и отличният синхрон в действията.

С предоставените материали екипите работят заедно, за да построят жп линията, участък след участък.

След бърз изпитателен пробег всички участват в състезание, което тества уменията за координиране и синхронизиране на движенията. Създава се атмосфера, в която всеки член на екипа работи в унисон с останалите, като в същото време се опитва да изпревари конкуренцията. Това е игра, която тренира редица ключови умения и изисква бърза мисъл - както на индивидуално, така и на групово ниво.

Включете това забавно и енергично упражнение в следващото си събитие. Mexican Railway носи колкото ползи за Вашия екип, толкова и забавление.

Резултати за развитието на екипа

Този впечатляващ енърджайзър пренася енергията на всеки в общо колективно движение и създава усещане за синергия. За да успеят, екипите разчитат на добро планиране, взаимодействие и комуникация. Mexican Railway създава атмосфера на сътрудничество, в която всеки е отговорен за плавното протичане на процесите. Играта подобрява уменията за синхронизация между хората и дава бърза възможност за осмислянето им на индивидуално и групово ниво.

Препоръки от клиенти

Ограниченото време накара всички да вземат решения в движение, да общуват целенасочено и да работят заедно като екип. Смяхме се от сърце!

Tesco

Contact Us