Peak Performance - Онлайн

Дистанционни екипи работят сплотено, за да се изкачат на връх Еверест.

2 - 3 часа
На закрито
Съревнование и сътрудничество
8 - Неограничен

Описание на програмата

Peak Performance Онлайн е дистанционна тиймбилдинг активност, при която екипите водят своите гидове нагоре към връх Еверест и се връщат безопасно обратно до бейскемпа след 20-дневна експедиция. Участниците се присъединяват към активността чрез видеоконферентна връзка и работят разделени по екипи. Всеки член на екипа е отговорен за конкретна роля и свързаните с нея знания. Те решават как ще се движат всеки ден и го въвеждат в таблет.а Има много променливи, които трябва да се вземат предвид, включително променящите се метеорологични условия и терен. Екипите трябва да вземат съвместни решения въз основа на елементи като кислородни нужди, аклиматизация, поставяне на палатки и други подобни. В крайна сметка отборът с най-много точки в края на играта е победител.

Резултати за развитието на екипа

Peak Performance е силно емоционален експериментален инструмент за обучение, който е създаден да промени разбирането, отношението към хората и уменията за съвместна работа в дистанционните екипи. Участниците научават за работата от разстояние. Като се ползват от уменията, придобити по време на онлайн експедицията, участниците могат да идентифицират какво се е случило по време на упражнението, какви решения са взели и последствията от тези решения. Участниците са в състояние да направят ефективни промени в поведението си, като разберат и приемат последиците от своя избор.

remote teams

Дейност за дистанционни екипи

Тази дейност е предназначена за хора, които работят от разстояние. Вашият екип може да работи от вкъщи, в различни регионални офиси или в различни държави! Харесвате темата, но искате да се изпълни на живо или в хибриден вариант? Свържете се с нас, за да разберете как можем да персонализираме това изживяване за вашия екип.

web or app


Дистанционни тиймбилдинг програми в уеб браузър или в проложение