Picture This

Създайте послания в 6 рамки

1 - 2 часа
На закрито и на открито
Съревнование и сътрудничество
6 - Неограничен

Описание на програмата

В Picture This отборите получават предварително зададена тема. Разполагайки със сториборд и реквизит, те обсъждат как ще я представят в 6 комиксови рамки. Уточняват сценария и разпределят ролите. Актьорите се преобличат и застават в поза за творческа, съдържателна снимка. След това с помощта на лесна софтуерна програма съединяват фотографиите, за да се получи представена като комикс история. Като изненадващ финал всички творения се обединяват в един общ разказ. Това е запомнящата се кулминация на тази провокираща мислене игра, в която цялата група успява като един.

Резултати за развитието на екипа

В Picture This участниците си служат със смесица от креативно мислене и работа в екип, за да предадат смислени послания само чрез 6 рамки! Програмата е чудесен начин да се наблегне върху фирмената мисия, създаването на даден продукт или е просто весела тематична тиймбилдинг игра за Вашето следващо коледно парти или корпоративен ден извън офиса. Отборите създават уникална история чрез творческо мислене и хумор. За да се направят снимките, изобразяващи всяка сцена, са нужни изобретателност и добро умение за управление на ресурсите. За да имат възможност за сътрудничество, всички екипи работят по еднаква тема и рамките им трябва да са взаимно свързани, за да образуват една дълга история. Те могат да се принтират върху чаши или тениски като забавен спомен от играта.

Представете си! Това беше добро извинение за нас да се вдетиним и да се позабавляваме. Използвахме този опит, за да подчертаем колко е важна креативността в ежедневните процеси в работа.

Vodafone

Request a Quote