Summit Challenge

Устремени към върха

1 - 1.5 часа
На закрито
Съревнование
4 - Неограничен

Описание на програмата

В специално разработено за целта приложение, екипите играят ролята на планинска експедиция. Екипите печелят точки като решават забавните и ангажиращи предизвикателства и така се придвижват нагоре по нивата и към върха. Катерачите и ръководителят на експедицията трябва да комбинират различна информация и заедно да изпълняват инструкции. Крайната цел е да стигнете успешно от базовия лагер до върха - и да направите празнична екипна снимка „на върха“, разбира се. Играта Summit Challenge може да бъде персонализирана и да включва фирмени въпроси.

Резултати за развитието на екипа

В тази лека и приятна симулация на реална планинска експедиция участниците се научават как бързо да се разберат и да разпределят ролите си, за да успеят да стигнат до върха за даденото им време. Ефективната комуникация, бързото вземане на решения и стратегическото планиране също са ключови резултати от обучението. Споделеното онлайн приключение, в което екипите развиват своята креативност и фокуса си върху дадена цел оставя дъготраен приятен ефект върху участниците.

Идеи за корпоративна социална отговорност

Попитайте ни как може да включите елемент на Корпоративна Социална Отговорност в това събитие.

remote teams

Дейност за дистанционни екипи

Тази дейност е предназначена за хора, които работят от разстояние. Вашият екип може да работи от вкъщи, в различни регионални офиси или в различни държави! Харесвате темата, но искате да се изпълни на живо или в хибриден вариант? Свържете се с нас, за да разберете как можем да персонализираме това изживяване за вашия екип.

web or app


Дистанционни тиймбилдинг програми в уеб браузър или в проложение

Related Testimonial

I would like to express my sincere gratitude to your team, for supporting AllianzGI AP Retail team organized such energetic and amazing Summit Challenge team building event.