Team Tonic

Кой джин какъв е?

30 минути - 1 час
На закрито
Съревнование
8 - Неограничен

Описание на програмата

След кратко въведение екипите получават правилата и кутия с растителни екстракти. На този етап хвалбите и закачките са силно препоръчителни, защото крайната цел е отборът пръв да разпознае аромата на някои от най-популярните марки джин в света. С ароматизирана лента в ръка участниците се опитват да идентифицират всяка мостра от комплекта с екстракти. Тази привидно лесна задача може бързо да се превърне в невероятно забавна дискусия, в която екипите се събират и единодушно решават кое какво е. Предават финалните отговори и се впускат в още приятни разговори, докато се сметнат резултатите. Сътрудничеството е възнаградено с по още едно питие и всеки се гордее с новопридобитите си знания.

Резултати за развитието на екипа

Team Tonic е приятно вечерно занимание, което тества дедуктивните способности в непринудена и приятелска атмосфера. То е идеалният завършек на Вашата конференция, съчетавайки тиймбилдинг с винаги популярното питие с колегите. Насладете се на стимулиращи разговори, добронамерена конкуренция и освежаващ джин с тоник. Всички се включват в процеса на вземане на бързи и информирани решения и в изкуството за убеждаване чрез подкрепена с доводи реч и уверен език на тялото. Участниците в тази чудесна игра създават контакти, отпускат се и се забавляват, като същевременно изслушват мненията на останалите и дискутират, за да стигнат до колективно решение.

Каква забавна вечер! Нямах представа, че джинът е толкова сложна напитка. Чудесен начин да се отпуснеш и да опознаеш хората.

Johnson & Johnson

Request a Quote