The Big Picture Онлайн

Създайте колективно произведение на изкуството, където и да се намирате.

1 - 1.5 часа
На закрито
Сътрудничество
8 - Неограничен

Описание на програмата

Участниците се расделят по екипи. Те изтеглят виртуалните платна на своя екип. Започва се с „виртуална голяма обиколка“ из водещите музеи в света, и се отговаря на въпроси, свързани с изкуството по пътя. Правилният отговор им носи важни RGB кодове, които ще използват, за да приложат правилния цвят към своя сегмент за дигитално рисуване. Участниците споделят новооткритата информация с екипа си. След това екипите се заемат да нарисуват своите сегменти от Голямата картина. След като приключат, екипите запазват и изпращат своите изображения. Картините се сглобяват, за да създадат колективно произведение на изкуството. Водещият на събитието разкрива цялостната картина на групата!

Резултати за развитието на екипа

Точно както събитието на живо и в онлайн варианта, "Голямата картина" продължава да бъде водеща тиймбилдинг дейност, която подчертава значението на сътрудничеството и ясната комуникация. Придобиването на цветовите кодове за завършване на картината изисква решаване на проблеми и творческо мислене. Постигането на съгласувана „Голяма картина“ изисква несъстезателен начин на мислене и сътрудничество вътре и между екипите.

Събитието „Big Picture“ може да бъде персонализирано, за да отразява ценностите на вашата компания. В зависимост от вашите изисквания можете да решите дали участниците ще рисуват сегментите си цифрово, с бои, пастели или на друг носител.

Contact Us