VR - Space Odyssey

От местопрестъплението - космическа мистерия във виртуалната реалност

1 - 1.5 часа
На закрито
Съревнование и сътрудничество
6 - Неограничен

Описание на програмата

CSI Space Odyssey е тиймбилдинг игра, която се развива в космическа станция, а участниците разследват убийство. Изключително добрият дизайн на VR играта и задачите тип ескейп стая, мотивират всички участници да се включат в тиймбилдинга от началото до края. Участниците се редуват да сложат VR очилата и всички са изцяло фокусирани в това да разгадаят, как, защо и кога се е случило междугалактическото убийство. Детективската им задача ги отвежда дълбоко в космическото пространство. Трябва да претърсят всички нива на изоставен космически кораб, като изследват всички улики по пътя. Интерактивните функции и дигиталните звукови ефекти допринасят за усилване на вълнението, докато екипите заедно трескаво събират улики и следи, за да разрешат мистерията.

Резултати за развитието на екипа

CSI Space Odyssey е игра във виртуалната реалност, създадена за много участници, която развива умения за лидерство и работа в екип, под натиска на времето и конкуренцията. Екипите се научават, че задаването на правилни въпроси и активното изслушване са ключови за успеха. Разсъждавайки върху голямата картина, до малките детайли, екипите се учат как да свържат логично информацията, с която разполагат, за да достигнат до правилно заключение. В хода на играта, докато участниците се редуват да влизат във виртуалната реалност, способността на екипите да правят разлика между вярването и реалността, се увеличава. Надпреварата за първо място и верни отговори, поощрява про- активно социално поведение, като гарантира, че всички участници са силно ангажирани по време на играта и дават всичко от себе си, техният отбор да спечели.

Препоръки от клиенти

Space Odyssey подобри коммуникационните умения на всички участници и техните умения за решаване на проблеми. Състезанието беше завладяващо - всички бяха силно фокусирани.

Реймонд Уайт

Contact Us