knowing me knowing you work styles

Айсбрейкъри и енерджайзъри

Публикувано на 14.01.2019 г. от Mark Davenport

Събирате хора от различни офиси? Провеждате конференция за повече от една компания? Когато хората се събират, може да е трудно да се насърчи социализацията и да се създаде добър нетуъркинг, особено ако хората не се познават или не работят в тясно сътрудничество. Айсбрейкърите предразполагат участниците да общуват, да се представят един на друг, без да се налага да излизат пред цялата група. Освен това, използването на енергизиращите игри по средата на една дълга, непрекъсната конференция, е отличен начин да заредите с енергия участниците и да ги освежите след като са стояли на едно място дълго време.

Разчупете леда, предразположете хората си, създайте им приятна атмосфера с нашите чудесни айсбрейкъри и енерджайзъри. Те са един много ефективен начин да накарате участниците да се разговарят и да се раздвижат по време на някоя пауза или в началото на конференцията Ви.

networking

Какво представляват Айсбрейкърите и Енерджайзърите?

Най-добрият начин да се обобщи какво са айсбрейкърите и енерджайзърите е да се каже, че са кратко, нетуъркинг упражнение под формата на игра, което насърчава хората да разговарят помежду си, да научат повече за своите силни и слаби страни. Нашата програма Face to Face е айсбрейкър - много добър начин участниците да научат повече за споделените си интереси, да разберат какво ги свързва, да се опознаят в спокойна атмосфера.

Друг вариант е Mexican Railway енерджайзера, в който екипите се състезават помежду си за това, кой ще построи и пусне в употреба своята железница първи. В сравнение с Face to Face, тази програма изисква повече физическа активност. В нея остава по-малко време за нетуъркинг, но пък е фокусирана върху работата в екип и върху подобряването на екипната динамика.

energisers and icebreakers

Защо да използваме Айсбрейкъри и Енерджайзъри?

Дори и най-големите екстроверти имат нужда от мотивация, преди да отидат на конференция или бизнес среща, особено, когато не познават хората, с които ще се срещат или, когато е голяма групата. Това е разбираемо, тъй като повечето хора имат нужда от извинение или причина да излязат от черупките си и да пообщуват с хората около тях. След започването на програмата, изведнъж за участниците става много по-лесно да се отпуснат и да се социализират с колегите си, което мигновено прави атмосферата по-приятна и по-лека.

Тиймбилдинг айсбрейкърите са отличен начин да извадиш хората от зоната им на комфорт по приятен, мотивиращ и забавен начин. Едно добро айсбрейкър упражнение може много бързо да успокои напрежението в залата, да накара участниците да се почувстват по-сигурни в себе си и да улесни контакта им с непознати.

Енерджайзър, означава точно това, което предолага името. Създадени да енергизират публиката, която известно време е стояла неподвижно по време на среща, конференция или бизнес разговор, енерджайзърите спомагат освежаването на поизморените участници. Това е изключително добър начин да изчистите съзнанието им и да ги предразположите за втората част от работната среща.

Както айсбрейкърите, така и енерджайзърите са чудесен метод да мотивирате и вдъхновите участниците да мислят извън кутията и да пораждат свежи, нови идеи. Тези програми са перфектни преди брейнсторминг сесии или екипни дискусии.

ice breakers

Защо да изберете Айсбрейкърите и Енерджайзърите на Catalyst Тиймбилдинг?

Като организатор на голяма конференция или бизнес среща, независимо дали имате 20 или 2000 посетители, организацията на цялостен тиймбилдинг може да Ви дойде в повече. Това е доста очевадно, когато има куп други важни неща за организиране като храна, напитки и комфорта на участниците. Активности като айсбрейкъри и енерджайзъри могат да бъдат пренебрегнати.

Когато наемете екипът на Catalyst да се справи с организацията енерджайзър или айсбрейкър, който да бъде вмъкнат в програмата, ще Ви бъде осигурен изключително добре подготвен екип, който да обсъди с Вас конкретните Ви нужди и изисквания. Нашите ивент организатори ще въвлекат участниците в едно страхотно преживяване, като Ви освободят повече време да обърнете внимание на детайлите по организацията на конференцията и да имате възможност да отделите пет минути за себе си.

Нашие симпатичен екип ще направи невъзможното, за да ви предостави най-подходящия мотивиращ енерджайзър или айсбрейкър. Това ще е от полза за участниците, но и ще им създаде приятно усещане и ще чакат с нетърпение следващата конференция.

Разгледайте избора от айсбрейкъри и енерджайзъри.

Свържете се с нас, за да Ви препоръчаме събитие в допълнение на конференцията Ви.

Поискайте оферта


Mark Davenport

Ръководител Бизнес развитие

Открива потенциални нови партньори и подпомага присъединяването им към мрежата на Catalyst Global.

Всички статии

Препоръчваме Ви да прочетете