Escape the Blizzard

Виртуална игра за оцеляване

1 - 1.5 часа
На закрито
Съревнование и сътрудничество
8 - Неограничен

Описание на програмата

Елате на пътешествие с екипа си на друго място и време, за да използвате практически умения, да решите любопитни факти за дивата природа, да участвате в тематични снимки и активни предизвикателства, за да слезете от планината. Екипът, който играе заедно, оцелява заедно.

Сюжетът на Escape the Blizzard започва при отсядането на една компания в топла уютна планинска дървена колиба. Изведнъж ги връхлита снежна буря. За няколко часа остават без ток, затрупани в къщата без да могат да излязат.

За да оцелеят, екипите трябва да намерят начин да излязат. По пътя си те се сблъскват с поредица от предизвикателства за оцеляване през зимата в пустинята, включително връзване на възли, идентифициране на следи от животни, първа помощ, осведоменост за планините и др. Задачите ги водят към последното предизвикателство да сигнализират на спасителния си самолет да кацне и да ги отведе на безопасно място.

Резултати за развитието на екипа

Escape the Blizzard ще помогне за укрепване на устойчивостта във вашия екип. Тиймбилдинг програмата е специално разработена, за да подкани членовете на екипа да си сътрудничат. Всеки индивид може да съдържа част от въпроса или решението и само като работят заедно, могат да стигнат до верния отговор. Завладяващата тема и ангажиращите предизвикателства насърчават дискусията, давайки възможност за разказване на минали преживявания. Създава се обстановка, в която членовете на екипа да се опознаят на ново и истинско ниво. Тъй като предизвикателствата са фокусирани върху основните умения за оцеляване в реалния живот, участниците ще завършат играта с нови знания за оцеляване в пустинята.

Contact Us

Team Assessment Tool Logo

Team Assessment Tool

This product is ideally suited to a guided post-event debrief. To enhance the learning and make this activity even more meaningful conclude your experience with our unique purpose-built app. A customised debrief using Team Assessment Tool will bring lasting results and quantifiable returns, fostering team cohesion, individual personal growth, skills development, and thereby driving performance. Find Out Moreremote teams

Дейност за дистанционни екипи

Тази дейност е предназначена за хора, които работят от разстояние. Вашият екип може да работи от вкъщи, в различни регионални офиси или в различни държави! Харесвате темата, но искате да се изпълни на живо или в хибриден вариант? Свържете се с нас, за да разберете как можем да персонализираме това изживяване за вашия екип.

web or app


Дистанционни тиймбилдинг програми в уеб браузър или в проложение