Escape the Blizzard

Виртуална игра за оцеляване

1 - 1.5 часа
На закрито
Съревнование и сътрудничество
8 - Неограничен

Описание на програмата

Елате на пътешествие с екипа си на друго място и време, за да използвате практически умения, да решите любопитни факти за дивата природа, да участвате в тематични снимки и активни предизвикателства, за да слезете от планината. Екипът, който играе заедно, оцелява заедно.

Сюжетът на Escape the Blizzard започва при отсядането на една компания в топла уютна планинска дървена колиба. Изведнъж ги връхлита снежна буря. За няколко часа остават без ток, затрупани в къщата без да могат да излязат.

За да оцелеят, екипите трябва да намерят начин да излязат. По пътя си те се сблъскват с поредица от предизвикателства за оцеляване през зимата в пустинята, включително връзване на възли, идентифициране на следи от животни, първа помощ, осведоменост за планините и др. Задачите ги водят към последното предизвикателство да сигнализират на спасителния си самолет да кацне и да ги отведе на безопасно място.

Резултати за развитието на екипа

Escape the Blizzard ще помогне за укрепване на устойчивостта във вашия екип. Тиймбилдинг програмата е специално разработена, за да подкани членовете на екипа да си сътрудничат. Всеки индивид може да съдържа част от въпроса или решението и само като работят заедно, могат да стигнат до верния отговор. Завладяващата тема и ангажиращите предизвикателства насърчават дискусията, давайки възможност за разказване на минали преживявания. Създава се обстановка, в която членовете на екипа да се опознаят на ново и истинско ниво. Тъй като предизвикателствата са фокусирани върху основните умения за оцеляване в реалния живот, участниците ще завършат играта с нови знания за оцеляване в пустинята.