Escape the Blizzard

Игра за Оцеляване в природата

1 - 3 часа
На закрито
Съревнование и сътрудничество
8 - Неограничен

Описание на програмата

Escape the Blizzard започва в център за обучение на екипи, където те трябва да научат основни умения за оцеляване, които могат да им бъдат полезни при днешните на моменти разрушителни климатични условия. Чрез нашата базирана на приложение технология, отборите ще учат, практикуват и ще се състезават лице в лице в няколко предизвикателства, свързани с умения за оцеляване, чрез любопитни факти и изпращане на снимки и видео. Зоните включват Навигация, Подслон, Възли, Пожар, Информираност за животните, Филтриране на водата, Сигнализация, Първа помощ и Храна. Има много зони, които един отбор може да завърши.

Внезапно трейнингът се прекъсва от аларма за буря. След 30 минути целият регион ще бъде ударен от буря, която се очаква да продължи седмици, дори месеци.

За да оцелеят, отборите трябва да си сътрудничат в група, да тестват новите си умения, за да отключат истински инструменти за оцеляване, заключени в кутия. Последният тест включва проверка на точността, предизвикателство с носилка за първа помощ, дешифриране на морзовата азбука, изграждане на подслон и други. Правилното изпълнение на предизвикателствата ще позволи на играчите да отключат кутията, за да вземат правилните инструменти и да оцелеят във виелицата. Отборът, който играе заедно, оцелява заедно.


Резултати за развитието на екипа

Escape the Blizzard е специално проектирана да предизвика членовете на екипа да си сътрудничат лице в лице. С финал в стила на escape стая виждаме екипи и индивиди да тестват делегирането на роли и да насърчават групови дискусии относно силните и слабите страни на индивидуалните умения. Екипите трябва да решават проблеми и да успеят да оцелеят в забавна среда, „притисната от времето“.

Зоните за обучение са фокусирани върху основните умения за оцеляване в реалния живот, играчите ще завършат играта с повишени познания за оцеляване в пустинята.

Завладяващата тема и ангажиращите предизвикателства насърчават дискусия, даваща възможност за разказване на минали преживявания, създавайки пространство за членовете на екипа да се опознаят на ново и истинско ниво.

Contact Us