In the Picture

Забележително видео, в което има място за всеки.

30 минути - 1 час
На закрито
Сътрудничество
40 - Неограничен

Описание на програмата

Често се твърди, че най-ценният актив на всяка организация са хората. Уникалният начин, по който работят заедно, изгражда облика на фирмата и възприемането й от външния свят. Служителите представят бранда на компанията във всяко нещо, което правят заедно.

Играта In the Picture показва ясно колко важен е всеки член на екипа и личния принос към общата работа във фирмата.

В началото на събитието на всеки участник се прави снимка на фон с различни цветове. Докато делегатите участват в програмата, снимките се обработват и превръщат в ефектно видео, в което главните герои са самите те.

Готовото видео се прожектира на финала на събитието и създава подходяща рамка на цялата програма. Самото видео представя множество портрети на всички участници, които се мултиплицират многократно, движат се по целия екран и на края застиват във финален кадър с подходящо послание и лого на компанията.

In the Picture е ефектна три минутна кулминация на събитието, която демонстрира разбирането за важността на всеки човек и личния му принос в просперитета на цялата фирма.

Резултати за развитието на екипа

In the Picture е впечатляваща триминутна кулминация, която прави вашата компания специална и подчертава значимостта и приноса на всеки служител за общия успех. In the Picture засилва усещането на отделния човек, че неговата роля е важна. Всеки и всички заедно правят бизнеса успешен и влияят на фирмената култура.

physical distancing

Физическа Дистанция

Тази тиймбилдинг активност може да бъде пригодена така, че да се придържа към указанията за физическо дистанциране. Ние модифицираме програмата, за да избегнем материали, които се предават между участниците. Избягва се всичко, до което човек обикновено се приближава! Нашите квалифицирани фасилитатори ще насочват участниците през цялото преживяване, като гарантират, че освен спазването на протокола за социално дистанциране, всеки участник е ангажиран и се наслаждава на приятно екипно преживяване. Свържете се с нас, за да разберете как можем да персонализираме това изживяване и да спазим нужната физическа дистанция между участниците.

Related Testimonial

In the Picture беше забавен начин да представим своето лого с помощта на служителите си – най-добрите посланици на нашия бранд!

Contact Us