In the Picture

Забележително видео, в което има място за всеки.

30 минути - 1 час
На закрито
Сътрудничество
40 - Неограничен

Описание на програмата

Често се твърди, че най-ценният актив на всяка организация са хората. Уникалният начин, по който работят заедно, изгражда облика на фирмата и възприемането й от външния свят. Служителите представят бранда на компанията във всяко нещо, което правят заедно.

Играта In the Picture показва ясно колко важен е всеки член на екипа и личния принос към общата работа във фирмата.

В началото на събитието на всеки участник се прави снимка на фон с различни цветове. Докато делегатите участват в програмата, снимките се обработват и превръщат в ефектно видео, в което главните герои са самите те.

Готовото видео се прожектира на финала на събитието и създава подходяща рамка на цялата програма. Самото видео представя множество портрети на всички участници, които се мултиплицират многократно, движат се по целия екран и на края застиват във финален кадър с подходящо послание и лого на компанията.

In the Picture е ефектна три минутна кулминация на събитието, която демонстрира разбирането за важността на всеки човек и личния му принос в просперитета на цялата фирма.

Резултати за развитието на екипа

In the Picture е впечатляваща триминутна кулминация, която прави вашата компания специална и подчертава значимостта и приноса на всеки служител за общия успех. In the Picture засилва усещането на отделния човек, че неговата роля е важна. Всеки и всички заедно правят бизнеса успешен и влияят на фирмената култура.

Препоръки от клиенти

In the Picture беше забавен начин да представим своето лого с помощта на служителите си – най-добрите посланици на нашия бранд!

Accenture

together apartОт разстояние - Хибридно - От различни локации

Тази тиймбилдинг дейност е предназначена за екипи на живо, отдалечени, хибридни и такива на различни места. Ако вашият екип работи от вкъщи, в различни регионални офиси или в различни държави, попитайте ни за отдалечената или хибридната версия на тази дейност. Свържете се, за да разберете как можем да персонализираме това изживяване за вашия екип.

Contact Us