Leadership Stories

Провокираща мисли за лидерските подходи игра.

3 - 8 часа
На закрито
Съревнование и сътрудничество
18 - Неограничен

Описание на програмата

'Leadership Stories' е игра за лидерството. Това е забавен инструмент за обучение, с който участниците развиват своите знания и практикуват своите лидерски умения, като преодоляват няколко бизнес предизвикателства, наречени "Лидерски истории". Те правят учебното си пътуване заедно с герой от играта, който им е зададен в началото. Целта им е да вземат най-доброто решение във всяка история и да спечелят точки. Могат да направят това пътуване заедно с Валерио „Смелият“, Клементайн „Меката и милостивата“, Алесандро „Защитникът на човека“, Дима „Силата на хората“, Пиер „Скалата“ или с Карла „Силната и могъщата. „Спешният обрат“, „Кошмарът на обрата“, „Вавилонската кула“ и „Вятърът на промяната“ са само част от 12-те налични предизвикателства за лидерството, пред които участниците ще трябва да се изправят. Те ще трябва да мислят за всяка история поотделно, да визуализират контекста, да четат както редовете, така и между тях, да използват опита си, за да претеглят плюсовете и минусите и да предприемат най-подходящото действие. В "Лидерски истории" бизнес предизвикателствата възникват едно след друго, важните въпроси се нуждаят от спешни и правилни решения... Часовникът тиктака! Готови ли сте за игра?'

<span class="Y2IQFc">
</span>

Резултати за развитието на екипа

Като експериментират в различни реалистични работни предизвикателства, участниците имат възможност да осъзнаят своя стил и въздействието, което той оказва върху климата и резултатите на екипа. Те могат да идентифицират значението на използването на различни подходи за вдъхновяване, ангажиране и мотивиране на хората си. Също така развиват способността си да избират правилния подход спрямо дадена ситуация и да идентифицират сфери за подобрение и развитие. „Leadership Stories“ е игра, която е приложима за всеки бизнес и за всеки, който е или иска да бъде на лидерска позиция. В допълнение, чрез включените дискусии и интерактивния механизъм на играта, участниците получават по-добра представа за текущото си ниво и имат възможности да упражняват умения като комуникация, сътрудничество, активно слушане, убеждаване и консултация.

Препоръки от клиенти

Leadership Stories enhanced collaboration and communication within the team. It provided an excellent opportunity to discuss and delve into the importance of choosing the right style and approach for each unique situation. It was a dynamic combination of energy and humor, promoting a positive atmosphere and learning.

Katerina Xiraki
Head of Legal & HR, SRS Group of Companies

Contact Us