Team Torque

Направете количка за драг състезания

1 - 2 часа
На закрито
Съревнование
40 - Неограничен

Описание на програмата

Насладете се на експлозия от енергия и креативност с тази динамична автомобилна тиймбилдинг игра. Многобройната развълнувана публика с нетърпение очаква старта на първата надпревара.

Участниците конструират своите колички, като се включват в редица предизвикателства. Те създават плакати и рекламни материали в подкрепа на отбора.

Идва време за състезанието. Екипите се нареждат на старта. Когато флагчето се развее, механиците напомпват въздух в ракетата, която изстрелва колата по пистата. Колкото по-прав и прецизен е маршрутът, толкова по-далеч ще стигнат автомобилите. Победител, разбира се, е този, който измине най-голямо разстояние!

Вълнуващото занимание Team Torque може да се проведе по време на вечеря или през почивките през деня в подготовка за финалната надпревара.

Затова запалете двигателите...дайте газ...и се пригответе за състезание!

Резултати за развитието на екипа

За да спечелят частите за количките си, отборите изпълняват различни задачи и разчитат на своите умения за комуникация, лидерство и проектно управление, След това ги конструират с ограничени ресурси и за определено време. С креативност и новаторство се създават девиз и плакат на отбора. Самото състезание е забавно, изпълва хората с енергия и мотивация, подобрява работата на екипите и ги сплотява.

Идеи за корпоративна социална отговорност

Програмата Team Torque е напълно подходяща за корпоративна социална отговорност. Тя се провежда за набиране на средства за училища, болници и в помощ при бедствия. Преди събитието отборите могат да потърсят спонсорство за своите колички и да дарят приходите на избрано от тях благотворително дружество. Друга възможност е да залагат кой автомобил ще е пръв и победителите да дарят печалбата.

Team Torque допадна на целия ни екип и изигра съществена роля в неговото израстване. Надявам се скоро отново да планираме събитие с Catalyst.

Wataniya Telecom

Request a Quote