Вечерни програми

Създайте незабравимо вечерно събитие с приятелска атмосфера чрез забавна тиймбилдинг програма!

Ние предлагаме голямо разнообразие от тиймбилдинг програми, подходящи за края на деня и след вечеря. Ако искате да създадете нещо вдъхновяващо и забавно, ето няколко съвета:

- Познавайте спецификата на аудиторията: Когато планиране своето събитие, опитайте се да проучите типа гости, които ще го посетят. Вземете предвид тяхната културна и етническа принадлежност и подберете занимания за всички.

- Брой хора: Една игра след вечеря може да е чудесна за малък екип от 8 човека, но да няма същия ефект в голямо помещение с над сто посетители.

- Тема: На определена тема ли е срещата, предшестваща вечерята? Може да я свържете с тиймбилдинг активностите и чрез тях да предадете ключови послания.

- Време: Кога е удачно да се проведе програмата – преди или след вечеря? Съветваме Ви да проведете по-сложните занимания преди хренене. След вечеря нивото на ангажираност спада драстично, ето защо за тогава изберете нещо кратко, лесно и забавно.

- Място: Какво тиймбилдинг занимание може да се проведе до голяма степен зависи от мястото. Избраната програма изисква ли пространство, в което хората да се движат и да си взаимодействат? Какво е разположението на масите? Нужна ли е сцена за организаторите? Има ли възможност за инсталиране на допълнително оборудване?

- Аудио-визуална техника: Независимо дали е многолюдна или не, всяка вечеря неизменно е шумна и водещият ще се нуждае от микрофон. Често наличните озвучителни системи не са подходящи за тази цел, ето защо е важно да проверите това предварително.

- Консултация: Обсъдете ясно какво искате да постигнете с наличния бюджет.

Разгледайте селекцията от популярни програми.
Колебаете се какво да изберете или търсите нещо друго?

Свържете се с нас

Related Articles