Haute Couture

Дизайн и представяне на модна колекция

2 - 3 часа
На закрито
Съревнование и сътрудничество
50 - Неограничен

Описание на програмата

Заслепете модната преса с невероятна корпоративна колекция, която екипите показват на модния подиум. Освободете творческото въображение, скритите дизайнерски умения и сътворете модна сензация. Отборите разполагат с бюджети, различни материали, помощни средства и всичко необходимо за създаването на колекцията. Провокацията е да освободят въображението и творческата си енергия. Важна е добрата съвместна работа в процеса на създаване и блестящото представяне на финала. Предизвикателството завършва със зашеметяващо модно шоу пред всички.

Резултати за развитието на екипа

Екипната работа, ефективното управление и общата визия са главните съставки на тази атрактивна смесица от моден дизайн и представяне, която обещава зашеметяващи резултати! Екипите разполагат с ограничено време да създадат колекцията и хореографията за ревюто, затова от изключително значение е правилното разпределение на ролите според силните страни на всеки участник. Haute Couture е предизвикателна и в същевременно невероятно забавна игра, след която отборите ще имат прекрасни, трайни спомени и по-добро разбиране на значимостта на новаторството и креативността.

Идеи за корпоративна социална отговорност

Прибавете нотка на отговорност към Haute Couture, като поставите изискване колекциите да използват единствено рециклирани материали или такива, които се преработват след употреба. Екип победител? Да, но не ги удавяйте в шампанско и фирмени подаръци. Вместо това, защо не направите дарение от тяхно име на избрана благотворителна организация. Модната индустрия постоянно е обект на критики, така че защо да не помогнете на организация, която работи за спасяването от трудова експлоатация на деца или хора в неравностойно положение?

Request a Quote