Situation Room

Поемете контрола

1 - 1.5 часа
На закрито
Съревнование и сътрудничество
6 - Неограничен

Описание на програмата

Situation Room е вълнуваща бизнес игра. Екипите гледат серия от видео клипове, за да отворят заключени кутии, да се справят с няколко предизвикателства и да изпълнят Специална Операция, за да разкрият престъпна група.

Гледат се видео клипове в няколко момента по време на събитието, които дават информация за актуалностите по случая в реално време. Времето се отброява, за да знаят екипите колко време остава до следващата актуализация. Куфарче със заключени отделения (ALPHA / BRAVO / CHARLIE / DELTA) играе важна роля в тиймбилдинг програмата. Когато екипите успеят да отключат някое от отделенията на куфарчето, получават ценна информация за предизвикателствата и ресурсите, с които да се справят с тях, за да предадат информацията на Специалните Части. Сигурно устройство (iPad и Situation Room APP) осигуряват връзка към „Специалните Части“, за да могат екипите да представят своите констатации.

Резултати за развитието на екипа

В Situation Room, екипите са предизвикани да мислят стратегически и да прилагат гъвкави начини на работа, за да свържат правилните хора и информация в точното време. В резултат на това, участниците разбират и оценяват важната роля, която комуникацията играе в ситуационното лидерство и доброто представяне, когато екипът е под напрежение.

Завладяващата тема на тиймбилдинг програмата и внимателно подбраните предизвикателства осигуряват пълна ангажираност на всички участници, както и ясно развитие и разбиране на индивидуалните силни и слаби страни, груповата динамика и силата на работата в екип.

physical distancing

Физическа Дистанция

Тази тиймбилдинг активност може да бъде пригодена така, че да се придържа към указанията за физическо дистанциране. Ние модифицираме програмата, за да избегнем материали, които се предават между участниците. Избягва се всичко, до което човек обикновено се приближава! Нашите квалифицирани фасилитатори ще насочват участниците през цялото преживяване, като гарантират, че освен спазването на протокола за социално дистанциране, всеки участник е ангажиран и се наслаждава на приятно екипно преживяване. Свържете се с нас, за да разберете как можем да персонализираме това изживяване и да спазим нужната физическа дистанция между участниците.

Related Testimonial

Situation room беше част от нашата годишна конференция като за цел имахме развитие на ситуационно лидерство и гъвкаво мислене. Събитието имаше огромен успех. Много поуки и страхотно преживяване! Благодарим ви!

Contact Us