The Domino Effect

Отборите правят гигантски шедьовър от домино

30 минути - 1 час
На закрито и на открито
Съревнование
6 - 150

Описание на програмата

Кои са колегите ви с "най-сигурна" ръка? Чии са най-добрите идеи за творчество и новаторство? Ще може ли екипът Ви да направи така, че всеки елемент да си застане на мястото? Може би е добра идея да пробвате с прототип преди финала? Програмата The Domino Effect е истински забавна и завладяваща. Фокусирана е върху сътрудничеството в екипа, доброто планиране и комуникацията.

Всеки екип има за задача да създаде собствен домино шедьовър с помощта на различни тънкости и приспособления.

В първата част на играта екипите се състезават за различни предмети, които после ще използват в домино произведението – електрически крушки, книги, топчета, игли. От първоначалното представяне зависи колко лесно ще се справят в следващата част.

Всеки екип получава домино и всички предмети, които е спечелил. С тях той трябва да сътвори собствен "модел", като следва зададени параметри и да спука един балон на финала. Всяко парче от пъзела има значение и ако нещо не се получи, всичко се разпада.

The Domino Effect завършва с подробен, забавен и конструктивен анализ. Програмата има допълнителното преимущество, че приключва с финал, в който всички печелят.

Резултати за развитието на екипа

Domino Effect е едно истински забавно и увличащо преживяване със силен тиймбилдинг ефект за комуникация, планиране и сътрудничество.

Domino Effect е тиймбилдинг игра, от която могат да се извадят сериозни изводи и лесно да се приложат в ежедневните делови ситуации. Анализът след събитието го превръща от обикновено, вече минало забавление в ценен урок.

Karin Taalik
Elektrilevi, Estonia

Request a Quote