Christmas Ibuild activity

Време ви е за предколедно забавление

Публикувано на 16.11.2023 г. от Galina Gorova

  • Годината приключва – дойде време да наградите екипа със запомнящо се тийм преживяване! Имаме доста идеи, както обикновено, и сме сигурни, че можем да сме ви полезни в подготовката на едно необикновено събитие за края на годината.

Christmas Team Building for Corporates



Концепцията за „Събитие 2 в 1“ – тиймбилдинг активност през деня, парти вечерта – е много популярна напоследък, вероятно защото позволява гъвкавост и комбинативност в цялостната организация. С нашите програми:

Преди Коледното шоу


ще се превърнете в звезди, създавайки авторски музикални клипове, запомнящи се трейлъри и игрални филми, зашеметяващи видео клипове и анимации.
Или пък ще се изявите като истински художници с арт приключението наречено The Big Picture

Playing music at Christmas

Коледно фирмено парти със забавления, в които участва активно целият екип, измести отдавна идеята, че просто събирането около трапеза е подобаващо „честване“ на успехите и усилията на екипа.

People having fun at Christmas


И тъй като ние, от Каталист България, винаги сме се стремили да провокираме креативността и вдъхновението на членовете на един екип, чрез внимателно подбрани занимателни, атрактивни и забавни програми – селектирахме и тази година няколко специални предложения, които да разнообразят и обогатят коледното ви парти, и да го направят истински незабравимо.

Big Smiles at Christmas

Организацията на едно цялостно събитие не е лека задача! За това можете да разчитате на нашия ентусиазъм, идеи и опитност – ще се погрижим коледното или събитието за края на годината ви да бъде един чудесен спомен за отминалата година и енергичен старт на бъдещата.

Galina Gorova

Учредителен директор на Catalyst България

Учредителен директор и дизайнер на събития в Catalyst България

Всички статии

Препоръчваме Ви да прочетете