Запазете сега

Team Building for Virtual Teams

Глобализацията доведе до нарастване на броя на мобилните работни места в последните години. И преди разпространението на Covid 19 прогнозите бяха за увеличаване броя на работещите от дистанция до 43 % до 2023 година. Но ефективната работа в екип се основава на едни и същи принципи, независимо, дали хората работят дистанционно или на едно място. Сега работещите дистанционно членове на един екип имат нови предизвикателства, които се отнасят до ефективната съвместна работа, мотивацията, културата на споделяне и свързаността. Повече от всякога ефективните екипи се нуждаят от способни лидери, които да определят правилата на играта и релевантните комуникационните канали. Поддържането на динамиката в екипите в новата работна среда е ключово за възможно най-гладкото протичане на процесите.

Even when each team member is working from home, team building activities can be useful to connect and have fun together, as well as, build on vital soft skills that are important for remote teams to be effective. Take a look at these popular team building activities for virtual teams.

Book a Demo

Забавлявайте се! Бъдете ангажирани и свързани!

Установяването на протокол и изборът на правилни инструменти за eфективна комуникация е съществено. Извън задължителното общуване във връзка с работата, хората в дистанционните екипи имат нужда да се забавляват заедно, да продължават да развиват културата на споделяне и свързаност. Ние от Catalyst Global създадохме за вас редица тиймбилдинг активности, които обединяват служителите, работещи дистанционно. Доказано добре работещото приложение Go Team вече е факт и като Go Remote. В програмата са заложени различни въпроси, куийз, фото и видео предизвикателства. Участието в Go Remote носи на хората забавно и весело преживяване, задължително за повдигане на духа и усещането, че пак сме заедно, макар и разделени. Популярната ни игра Escape the Mob също е налична виртуално. Можете да разгледате виртуално галерия или музей чрез Go Explore. А какво ще кажете за виртуално пътешествие по света Race Around the World. Участниците „посещават“ различни страни по света и изпълняват забавни задачи, свързани с избраната от тях дестинация. Това екипно преживяване ще повиши и колективното ви познание за света. Целият екип ще има спомен от съвместното „пътуване“.

Творете, за да сте мотивирани и ангажирани

Да развием креативността на вашия екип като излезем от ежедневието и пристъпим в света на мечтите. Наш фасилитатор ще ви води в създаването на вестник или в дублиране на популярен видео клип през видео стрийминг. Натрупаният през годините опит в провеждане на креативни тиймбилдинг програми сега пренасяме във виртуални тиймбилдинг програми. Нашите фасилитароти ще бъдат он лайн, за да ви напътства и организират, а да бъдете в екипните преживяванията заедно и споделено.

Музика за добро настроение. Почувствайте се свързани с колеги и приятели.

Mузикалните игри са емоционални, носят настроение и възнаграждават участниците. Ясно е, че музиката превключва ума към различно състояние, като създава нови неврологични връзки и подпомага идентифицирането на възможности. Ние създадохме групови активности за дистанционни екипи. Представете си, че изпълнявате хака, напътствани от наш фасилитатор чрез видео стрийминг. Пейте заедно в хор от мястото, където сте. Опитайте Funk the Kitchen. Синхронно!

Бъдете здрави и позитивни

Здравите хора са по-устойчиви и се справят по-добре с предизвикателствата. Работата от дома предполага различна организация и на времето за почивка и презареждане. Опитайте Go Fit или Meditainment.

Учете заедно виртуално

Peak Performance и The Infinite Loop The Infinite Loop са възможни за организиране в условията на дистанционна работа. Като екип участвате в дигитална симулация за съвместно вземане на решения и виртуална игра, в която комуникирате интензивно.

Catalyst България разполага с подходящи Айсбрейкъри и Енерджайзъри за разнообразяване на работните ви срещи или като доза енергия за презареждане на целия екип!

Свържете се с нас, за да организираме подходящо събитие за Вашия екип, който работи от вкъщи!

Търсите нещо друго? Разгледайте нашата Tиймбилдинг търсачка

Имате нужда от консултация? Нека създадем събитие, специално според нуждите Ви и постигнем желаните резултати.

Свържете се с нас